Προπόνηση με μπάλα, χωρίς Τσόρι και Μπενίτες στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός
Επιβεβαίωσε την προτίμησή του σε ασκήσεις με μπάλα από την αρχή της προετοιμασίας ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, περιλαμβάνοντας δίτερμα με τρεις εστίες στην προπόνηση του Σαββάτου στο Ζέεφελντ. Από τις πρώτες προπονήσεις στην Αυστρία, δούλεψε στην κυκλοφορία και την πίεση με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά το τρέξιμο που προηγήθηκε για ζέσταμα.
Επιβεβαίωσε την προτίμησή του σε ασκήσεις με μπάλα από την αρχή της προετοιμασίας ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, περιλαμβάνοντας δίτερμα με τρεις εστίες στην προπόνηση του Σαββάτου στο Ζέεφελντ.
Από τις πρώτες προπονήσεις στην Αυστρία, δούλεψε στην κυκλοφορία και την πίεση με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά το τρέξιμο που προηγήθηκε για ζέσταμα.
Στο δίτερμα, η μία ομάδα έπρεπε να πετύχει γκολ σε δύο τερματοφύλακες, με τον Καραμάνο να είναι αυτός που πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς και συγκεκριμένα με ωραίο πλασέ.
Δύο ονόματα έγραψε πάντως στο απουσιολόγιό του ο Σίλβα, αυτά των Τσόρι και Μπενίτες.
Ο πρώτος δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα λόγω ίωσης, ενώ προληπτικά έμεινε εκτός και ο Μπενίτες, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, κάτι που αποδίδεται στην πίεση από τα εργομετρικά στου Ρέντη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα – Τρεις νεκροί και 10 τραυματίες
- Όταν οι προσωπικές φωτογραφίες ενός Ελβετού φωτογράφου από τον μήνα του μέλιτος προκάλεσαν σκάνδαλο
- Μπλε τιμολόγια: Ένα στα τέσσερα νοικοκυριά με σταθερές χρεώσεις στο ρεύμα
- Άρης: Πότε θα είναι διαθέσιμοι οι Αλφαρέλα και Μεντίλ
- Πέθανε η «Σούλα»: Η Χρυσούλα Αλευρίδου και οι οίκοι ανοχής που σημάδεψαν τη Λάρισα
- Σομαλία: «Εκτοπισμός των Παλαιστινίων από τη Γάζα στη Σομαλιλάνδη» – Αυτό είναι το σχέδιο του Ισραήλ

