1. Χρειάζεται ένα updo καθημερινά, γιατί το να έχεις τα μαλλιά σου κάτω ελεύθερα κι ωραία σε ζεσταίνει.
2. Ή θέλεις απεγνωσμένα να τα πιάσεις ψηλά με ένα λαστιχάκι αλλά ξέρεις πως αν το κάνεις, δεν θα μπορείς να τα λύσεις γιατί θα έχει χαλάσει η φόρμα τους.
3. Κι αν τελικά τα αφήσεις κάτω, θα ιδρώσεις και μαζί και τα μαλλιά σου.
4. Σκέφτεσαι να κοιμηθείς με τα μαλλιά βρεγμένα για να δροσιστείς, αλλά φοβάσαι πως το πρωί το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει.
5. Θέλεις να δημιουργήσεις ένα περίτεχνο updo, αλλά τα χέρια σου πιάνονται και μόνο που σου πέρασε απ’ το μυαλό γιατί είναι πιο δύσκολο κι από γυμναστική.
6. Μια λέξη, σκέτη καταστροφή: Υγρασία.
7. Τα μαλλιά σου πάντα προσπαθούν να δραπετεύσουν απ’ τα ανοιχτά παράθυρα του αυτοκινήτου.
8. Ποζάρεις για μια ωραία αναμνηστική φωτογραφία δίπλα στο κύμα με τα μαλλιά λυτά, αλλά ο αέρας έχει άλλα σχέδια και δεν σε αφήνει.
9. Αν τα μαζέψεις μέσα σε ένα καπέλο, είναι μεγάλη απόφαση γιατί ρισκάρεις να ιδρώσει ολόκληρο το κεφάλι σου.
10. Συμπτωματικά, σπάει και το τελευταίο σου λαστιχάκι, την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού.
11. Σηκώνεις τα γυαλιά ηλίου να τα βάλεις σαν στέκα αφού πάντα ξεχνάς πως θα γίνουν ένα με τα μαλλιά σου και δεν θα μπορείς να τα ξεμπλέξεις.
12. Έχεις τόσο εκνευριστεί και ζεσταθεί που θα ήθελες να τα κόψεις όλα με μιας.
13. Αλλά αλλάζεις γνώμη και ορκίζεσαι να μην τα ξανακόψεις ποτέ, μετά από μια πιο δροσερή μέρα στην παραλία. Ευτυχώς που έβγαλες μια τέλεια φωτογραφία να σου θυμίζει πόσο όμορφα είναι τα μακριά μαλλιά σου.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.