Στο Λας Βέγκας για σκάουτινγκ στο Summer League του NBA ο Σάκοτα
Με προορισμό τις ΗΠΑ αναχώρησε την Πέμπτη ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα. Ο έμπειρος προπονητής της «βασίλισσας» θα βάλει στο «μικροσκόπιο» παίκτες που θα πάρουν μέρος στο ΝΒΑ Summer League του Λας Βέγκας (10-20/7) και οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους της Ένωσης, ενόψει των υποχρεώσεων της στη νέα αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Με προορισμό τις ΗΠΑ αναχώρησε την Πέμπτη ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα.
Ο έμπειρος προπονητής της «βασίλισσας» θα βάλει στο «μικροσκόπιο» παίκτες που θα πάρουν μέρος στο ΝΒΑ Summer League του Λας Βέγκας (10-20/7) και οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους της Ένωσης, ενόψει των υποχρεώσεων της στη νέα αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Στο μεταξύ, ο αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα, σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης τη σημερινή κλήρωση του Eurocup:
«Είναι ο πιο δύσκολος όμιλος αν λάβουμε υπόψιν τις περσινές αποδόσεις των ομάδων. Η Νίζνι ήταν η μεγάλη έκπληξη πέρσι στην Ευρωλίγκα. Η Γαλατασαράι είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στο τούρκικο πρωτάθλημα και πολύ δυνατή ομάδα και η Νεπτούνας επίσης ήταν ευχάριστη έκπληξη την περσινή σεζόν. Είναι δύσκολοι αντίπαλοι, έχουμε δύσκολο όμιλο άλλα οι ομάδες αλλάζουν όπως και τα ρόστερ. Από την πλευρά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο πόλεμος μπορεί να καταστήσει το Ιράν το επόμενο αποτυχημένο κράτος – Το τίμημα για την Ευρώπη θα είναι βαρύ
- Μόρβα στους σκύλους: Μια σοβαρή, αλλά προλήψιμη ασθένεια
- Οι 36 πόντοι του Φουρνιέ, το ρεκόρ καριέρας με τους Νικς και οι τρεις 30άρες στο 2026 (vids)
- Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι «εξαδάχτυλη»; Μια φωτογραφία προκάλεσε πανικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/3): Δράση με Champions League και τον επαναληπτικό τελικό του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ
- Έρχεται αφρικανική σκόνη από τη Λιβύη και την Αίγυπτο – Πού θα πέσουν λασποβροχές


