Απρόσκοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων για τον αγώνα της Πέμπτης με την Αυστρία (22:00), στη Λάρισα.

Η απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της 25ης Μαρτίου περιλάμβανε αποθεραπεία για τους διεθνείς που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα με την Ουκρανία και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστρίας, Χέρμαν Στάντλερ, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πέταρ Γκλουχάκοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στη συνάντηση της πρεμιέρας με τη Γαλλία.

Αναφορικά με την αντίπαλο της «γαλανόλευκης» ομάδας, στην προκριματική φάση η Αυστρία προκρίθηκε ως πρώτη από τον 2ο όμιλο, με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες: 1-0 με τη Λετονία, 1-0 με το Καζαχστάν και 5-1 με τη Γερμανία.

Ακολούθως, πρώτευσε και στον 6ο όμιλο της elite round (ενδιάμεση φάση), νικώντας 2-0 την Κροατία και 2-1 την Ιταλία και χάνοντας με 1-2 από τη Σκωτία. Πρώτος σκόρερ των Αυστριακών στις δύο προκριματικές φάσεις αναδείχθηκε ο Μάρκο Κβάσινα, ο οποίος σκόραρε πέντε φορές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ