Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος
Επίσημα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, με τον πρώην παίκτη της Κέρκυρας να υπογράφει συμβόλαιο τριών ετών με την «Ένωση». Ο 21χρονος κεντροαμυντικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το 2012 πήγε στην Καλαμάτα στη Γ εθνική. Λίγους μήνες αργότερα πήγε στην Κέρκυρα, από όπου αποκτήθηκε από την ΑΕΚ.
Επίσημα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, με τον πρώην παίκτη της Κέρκυρας να υπογράφει συμβόλαιο τριών ετών με την «Ένωση».
Ο 21χρονος κεντροαμυντικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και το 2012 πήγε στην Καλαμάτα στη Γ εθνική. Λίγους μήνες αργότερα πήγε στην Κέρκυρα, από όπου αποκτήθηκε από την ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Κυριάκου Ανδρεόπουλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.
To βιογραφικό του
Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Ιανουαρίου του 1994. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, συνέχισε στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το καλοκαίρι του 2012 μετεγγράφηκε στην Καλαμάτα και από τον Ιανουάριο του 2013 ανήκε στην Κέρκυρα με την οποία στο εφετινό πρωτάθλημα της Super League έπαιξε σε 26 αγώνες σκοράροντας μία φορά. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες των Παίδων, των Νέων και των Ελπίδων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δημιουργήθηκε Μουσείο Μαθητικής Ιστορίας στο Κορακοβούνι Βόρειας Κυνουρίας
- Ανδρουλάκης: Live η τοποθέτησή του στη Βουλή για το «κυκλοφοριακό χάος και την υποβάθμιση των ΜΜΜ στην Αττική»
- Σέμνη Καρούζου: Ένα μικρό «ευχαριστώ» διά χειρός Μανόλη Ανδρόνικου
- Νιγηρία: Έρευνες για κύκλωμα εμπορίας οργάνων μετά από φρικιαστική ανακάλυψη σε αστυνομική έφοδο
- Σαρωτικοί έλεγχοι στα ενοίκια «μαϊμού» των… 10 ευρώ το μήνα – Τι ψάχνει η ΑΑΔΕ
- Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Μυτιλήνης και Special Olympics Hellas

