Νέα φιλική ήττα για την εθνική νέων από την Ρωσία
Ακόμη μία ήττα γνώρισε η Εθνική Νέων Ανδρών στο διεθνές τουρνουά «Turgut Atakol» (24-28/7), που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Οι παίκτες του Μάνου Μανουσέλη, οι οποίοι προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ιταλία (7-19/07), ηττήθηκαν με 56-60 από την Ρωσία.
Ακόμη μία ήττα γνώρισε η Εθνική Νέων Ανδρών στο διεθνές τουρνουά «Turgut Atakol» (24-28/7), που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.
Οι παίκτες του Μάνου Μανουσέλη, οι οποίοι προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ιταλία (7-19/07), ηττήθηκαν με 56-60 από την Ρωσία.
Κορυφαίος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης με 15 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 14-10, 22-25, 41-46, 56-60
Ελλάδα (Μανουσέλης): Αθηνιώτης, Κεφαλάς, Χριστοδούλου 10, Φακοπουλίδης, Μπέμπης 2, Σπυριδωνίδης 15(3), Ρεκουνιώτης 2, Θεοδώρου 13(1), Χατζηνικόλας 4, Σπυρόπουλος, Λιάπης 10(2), Πουλιανίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στις 14 Φλεβάρη στο MEGA
- Νέα νίκη για τη Σάκκαρη, πέρασε στους «8» του Qatar Open
- Μητσοτάκης – Ερντογάν: Έφτασε ο πρωθυπουργός στην Άγκυρα – Ποιοι τον υποδέχθηκαν – Δείτε live
- ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: Έρχεται τη Δευτέρα το νέο πληροφοριακό σύστημα – Τι προσφέρει σε επιχειρήσεις και εργαζομένους
- Συμφωνία Ζυρίχης: Μια από τις θλιβερότερες σελίδες της ελληνικής ιστορίας
- Χάρης Ακριτίδης: «Ο γιος μου από σταφυλόκοκκο έπαθε μεγάλη ζημιά στην καρδιά, θα πέθαινε»

