Η Ρεάλ έκανε το 1-0 στους τελικούς με την Μπαρτσελόνα
Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε προβάδισμα στους τελικούς του Ισπανικού πρωταθλήματος έναντι στης Μπαρτσελόνα, της οποίας επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 78-72 στο πρώτο ματς που έγινε στο «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες». Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο πήρε κεφάλι και διαφορά ασφαλείας από το πρώτο δεκάλεπτο και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκε από τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε προβάδισμα στους τελικούς του Ισπανικού πρωταθλήματος έναντι στης Μπαρτσελόνα, της οποίας επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 78-72 στο πρώτο ματς που έγινε στο «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες».
Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο πήρε κεφάλι και διαφορά ασφαλείας από το πρώτο δεκάλεπτο και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκε από τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ.
Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ρούντι Φερνάντεθ με 17 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Ροντρίγκεθ και Ρέγες με 12 πόντους. Από το αντίπαλο στρατόπεδο, μόνος του πάλευε ο Χεζόνια που τελείωσε το ματς με 18 πόντους. Εκτός δωδεκάδας της Ρεάλ έμεινε ο Γιάννης Μπουρούσης.
Τα δεκάλεπτα: 27-20, 47-40, 59-53, 78-72
Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ρίβερς, Φερνάντεθ 14 (3), Νοσιόνι 5 (1), Ματσιούλις 3 (1), Ρέγες 12, Ροντρίγκεθ 12 (1), Αγιόν 10, Κάρολ 8, Γιουλ 9 (2), Σλότερ, Μεζρί 2.
Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Ντόελμαν 7 (1), Χεζόνια 18 (5), Χουέρτας 9 (1), Αμπρίνες, Ναβάρο 7 (1), Σατοράνσκι 7 (1), Πλάις 6, Τόμας 4, Όλεσον 2, Λάμπε 9 (1), Νάχμπαρ1, Τόμιτς 2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βασίλης Κικίλιας: «Διαχρονικός μοχλός ανάπτυξης η ναυτιλία»
- Μπριζίτ Μπαρντό: Όταν συνεργάστηκε με τον Γιάννη Σπανό
- Amazon: Σταματά τα σχέδια για παραδόσεις με drone στην Ιταλία
- Διακοπές στην… έρημο για τον Γιαμάλ (vid)
- Η τεχνολογία βάζει φρένο στις προσλήψεις – Στάση αναμονής από τις εταιρείες, υπό πίεση οι εργαζόμενοι
- Κολλαγόνο, παντζάρια και… σεξ: Τι μας δίδαξε η επιστήμη για την υγεία και την ευεξία το 2025

