«Η ΑΕΚ έχει κάνει την καλύτερη προσφορά για Σκόκο»
Η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του ο Νάτσο Σκόκο προέρχεται από την ΑΕΚ. Αυτό αποκάλυψε ο μάνατζερ του, Φαμπιάν Σολντίνι, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή των οπαδών της Νιούελς Ολντ Μπόις, στη οποία ανήκει ο Αργεντινός. «Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θέλει να στείλει εδώ τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του για να πάρει τον Νάτσο. Η πρόταση από την Ελλάδα είναι με διαφορά η καλύτερη, γιατί η ΑΕΚ έχει έναν μεγιστάνα. Ο Νάτσο είναι η... αδυναμία του», είπε ο Σολντίνι, ενώ πρόσθεσε ότι προσφορά για τον πελάτη του έχει καταθέσει και η Πούμας από το Μεξικό.
Η καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του ο Νάτσο Σκόκο προέρχεται από την ΑΕΚ. Αυτό αποκάλυψε ο μάνατζερ του, Φαμπιάν Σολντίνι, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή των οπαδών της Νιούελς Ολντ Μπόις, στη οποία ανήκει ο Αργεντινός.
«Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θέλει να στείλει εδώ τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του για να πάρει τον Νάτσο. Η πρόταση από την Ελλάδα είναι με διαφορά η καλύτερη, γιατί η ΑΕΚ έχει έναν μεγιστάνα. Ο Νάτσο είναι η… αδυναμία του», είπε ο Σολντίνι, ενώ πρόσθεσε ότι προσφορά για τον πελάτη του έχει καταθέσει και η Πούμας από το Μεξικό.
Οι δηλώσεις αυτές προσθέτουν ακόμα ένα κεφάλαιο στην πιθανή επιστροφή του Σκόκο στον «Δικέφαλο». Η επιθυμία του Μελισσανίδη είναι να ντύσει ξανά τον παίκτη στα «κιτρινόμαυρα» και έως τώρα οι οιωνοί είναι θετικοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Βρετανία: Καμία νέα γεώτρηση στη Βόρεια Θάλασσα – Ιστορική κατάρρευση για τη Βρετανία
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)
- Μεξικό: Δεκαπέντε τραυματίες από τον εκτροχιασμό επιβατικής αμαξοστοιχίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]



