Εκαναν το 1-0 οι Γουόριορς επί των Ρόκετς
Το πρώτο βήμα για να φτάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ έκαναν οι Γουόριορς νικώντας με 110-106 στο Όκλαντ τους Ρόκετς. Ο Στεφ Κάρι ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με 34 πόντους (7/11 δίποντα, 6/11 τρίποντα) έχοντας πολύτιμες βοήθειες από Λίβινγκστον, Τόμπσον, Μπαρνς και Γκριν.
Το πρώτο βήμα για να φτάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ έκαναν οι Γουόριορς νικώντας με 110-106 στο Όκλαντ τους Ρόκετς.
Ο Στεφ Κάρι ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με 34 πόντους (7/11 δίποντα, 6/11 τρίποντα) έχοντας πολύτιμες βοήθειες από Λίβινγκστον, Τόμπσον, Μπαρνς και Γκριν.
Ο Τζέιμς Χάρντεν άγγιξε το τριπλ-νταμπλ με 28 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Ο Κώστας Παπανικολάου δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Κέβιν ΜακΧέιλ.
Το δεύτερο ματς της σειράς θα γίνει ξημερώματα Παρασκευής (4:00) και πάλι στο Όκλαντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η άνοδος του πετρελαίου «εκτοξεύει» και τη ζάχαρη
- Πετρέλαιο: Μειώνονται οι τιμές του WTI και του Μπρεντ στις ασιατικές αγορές
- Κένυα: Βρέθηκαν 32 πτώματα σε ομαδικό τάφο, ανάμεσά τους «25 νηπίων»
- Ιράν: Ο Μακρόν συνομιλεί με τον Πεζεσκιάν και απευθύνει έκκληση για διαπραγματεύσεις
- Δανία: Επικρατεί η συμμαχία της κεντροαριστεράς, αλλά δεν εξασφαλίζει απόλυτη πλειοψηφία
- Ιταλία: Δύο παραιτήσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης στη σκιά του αρνητικού αποτελέσματος στο δημοψήφισμα