«Σχέδιο διαίρεσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης» βλέπει το Μαξίμου
Για σχέδια κάποιων να διαιρέσουν την Ευρώπη έκαναν λόγο κυβερνητικοί κύκλοι το βράδυ της Τετάρτης. Οι ίδιοι κύκλοι, ωστόσο, πρόσθεσαν ότι «ευτυχώς στον αντίποδα οι δυνάμεις που αντιστρατεύονται τα σχέδια διάσπασης δεν είναι μειοψηφικές». Απαισιοδοξία για το τι μέλλει γενέσθαι τις επόμενες εβδομάδες εξέφρασε κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκει στην Αριστερή Πλατφόρμα.
Για σχέδια κάποιων να διαιρέσουν την Ευρώπη έκαναν λόγο κυβερνητικοί κύκλοι το βράδυ της Τετάρτης.
«Κάποιοι έχουν σχέδιο να διαιρέσουν την Ευρώπη. Είναι μια στρατηγική απόφαση για την Ευρώπη που δεν έχει να κάνει με την οικονομική βιωσιμότητα των χωρών-μελών, αλλά με το όραμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφεραν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.
Οι ίδιοι κύκλοι, ωστόσο, πρόσθεσαν ότι «ευτυχώς στον αντίποδα οι δυνάμεις που αντιστρατεύονται τα σχέδια διάσπασης δεν είναι μειοψηφικές».
Απαισιδοξία στην Αριστερή Πλατφόρμα
Απαισιοδοξία για το τι μέλλει γενέσθαι τις επόμενες εβδομάδες εξέφρασε κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκει στην Αριστερή Πλατφόρμα.
Όπως μετέδωσε το Mega, μιλώντας με δημοσιογράφους στο καφενείο της Βουλής είπε πως οι δανειστές τραβάνε το σχοινί και εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία μέσα στον Μάιο.
«Από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε μόνοι μας» ανέφερε και κληθείς από τους δημοσιογράφους να εξηγήσει τι εννοεί δεν θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηράκλειο: Πάτησε με το αυτοκίνητο τον συγγενή του για κτηνοτροφικές διαφορές
- Αυξημένη τρομοκρατική απειλή για βασικές ευρωπαϊκές υποδομές – Επιστολή από ΕΕ
- Βασίλης Ρίζος: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης
- Στείρωση σκύλου και γάτας: Μια εξατομικευμένη ιατρική απόφαση – Τα υπέρ και τα κατά
- ΤτΕ: Ποιοι παράγοντες «ταΐζουν» τον πληθωρισμό – Τι να περιμένουμε από εδώ κι εμπρός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442