Βήμα… πλέι οφ για τον ΚΑΟΔ με νίκη επί της Κηφισιάς
Ένα ακόμη βήμα για την είσοδό του στα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ ανδρών έκανε ο ΚΑΟΔ, που επικράτησε εντός έδρας της Νέας Κηφισιάς με 67-51, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Ένα ακόμη βήμα για την είσοδό του στα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ ανδρών έκανε ο ΚΑΟΔ, που επικράτησε εντός έδρας της Νέας Κηφισιάς με 67-51, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Κώστα Μέξα πήρε προβάδισμα από το δεύτερο δεκάλεπτο και δεν το έχασε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης φτάνοντας στην 10η εφετινή της νίκη (7η στη Δράμα), σε αντίθεση με το συγκρότημα των βορείων προαστίων που ηττήθηκε για 16η φορά στη σεζόν και 9η μακριά από το Ζηρίνειο.
Τα δεκάλεπτα: 12-15, 34-26 (ημ.), 54-40, 67-51
ΚΑΟΔ (Κ.Μέξας): Σλαφτσάκης, Τρότερ 11, Χάρις 3, Γεωργάκης, Άτκινς 5 (1), Όντομ 5 (1), Σπυριδωνίδης 5 (1), Μίτσελ 3, Ζάρας 7 (1), Λόου 5 (1), Χρυσικόπουλος 7 (1), Παπαμακάριος 16 (4)
ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ (Η.Παπαθεοδώρου): Σίλας 3, Κόβινγκτον 2, Πόποβιτς 8, Πεσάκοβιτς 10, Μενουδάκος, Μαυροειδής 17, Ψαθάς 4, Μελισαράτος, Ντέιβις 2, Μπάρλος 5 (1).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βήματα προς τα πίσω: 1 στους 3 άνδρες της Gen Z λέει ότι οι γυναίκες πρέπει να «υπακούν» τους άντρες τους
- Η ανάρτηση του Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν (pic)
- Κίνα: Ζητά από τα διυλιστήριά της να αναστείλουν εξαγωγές καυσίμων εν μέσω του πολέμου στο Ιράν
- Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για την επίθεση με μαχαίρι σε 17χρονο
- Ξεκίνησε η πρώτη Σχολή Γονέων από τον Δήμο Πειραιά και το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού
- Scope: Ελλάδα και Κύπρος μεταξύ των πιο ευάλωτων στην άνοδο των τιμών ενέργειας


