Σε Παρίσι και Πόρτο βλέμματα στη συνέχεια των προημιτελικών
Συνεχίζεται την Τετάρτη το Champions league, με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη τεθεί αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων και να έχουν μοιραστεί τις νίκες (σ.σ. η Παρί νίκησε 3-2 την «Μπάρτσα» και οι «μπλαουγκράνα» 3-1 τους πρωταθλητές Γαλλίας).
Συνεχίζεται την Τετάρτη το Champions league, με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη τεθεί αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων και να έχουν μοιραστεί τις νίκες (σ.σ. η Παρί νίκησε 3-2 την «Μπάρτσα» και οι «μπλαουγκράνα» 3-1 τους πρωταθλητές Γαλλίας).
Η Πόρτο θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου, σε μια επανάληψη του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1987, όταν οι «δράκοι» επικράτησαν 2-1 και κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το τρόπαιο.
Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών του Champions league έχει ως εξής:
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 0-0
Γιουβέντους (Ιταλία)-Μονακό (Γαλλία) 1-0
Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 15/4
Πόρτο (Πορτογαλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 15/4
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μέση Ανατολή: Πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων από Ομάν και Ντουμπάι
- Είναι η Κίνα ο πραγματικός στόχος της επίθεσης Τραμπ στο Ιράν; – Γιατί πλήττει το Πεκίνο εκεί που πονάει;
- Markos by Night: Πρεμιέρα στο MEGA με το απολαυστικό «Notis Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»
- Το στάδιο Αζάντι στην Τεχεράνη έχει καταστραφεί από τους βομβαρδισμούς
- Άμπου Ντάμπι: Έξι τραυματίες από πτώση θραυσμάτων από drones
- Έκτακτα μέτρα στην αγορά αναγγέλλει ο Θεοδωρικάκος λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή



