Σε Παρίσι και Πόρτο βλέμματα στη συνέχεια των προημιτελικών
Συνεχίζεται την Τετάρτη το Champions league, με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη τεθεί αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων και να έχουν μοιραστεί τις νίκες (σ.σ. η Παρί νίκησε 3-2 την «Μπάρτσα» και οι «μπλαουγκράνα» 3-1 τους πρωταθλητές Γαλλίας).
Συνεχίζεται την Τετάρτη το Champions league, με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη τεθεί αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων και να έχουν μοιραστεί τις νίκες (σ.σ. η Παρί νίκησε 3-2 την «Μπάρτσα» και οι «μπλαουγκράνα» 3-1 τους πρωταθλητές Γαλλίας).
Η Πόρτο θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου, σε μια επανάληψη του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1987, όταν οι «δράκοι» επικράτησαν 2-1 και κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το τρόπαιο.
Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών του Champions league έχει ως εξής:
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 0-0
Γιουβέντους (Ιταλία)-Μονακό (Γαλλία) 1-0
Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 15/4
Πόρτο (Πορτογαλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 15/4
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους θα δικαστούν στο Ιράκ ανεξαρτήτως εθνικότητας ή ρόλου
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
