Οι Όναρ «Κόντρα στον Καιρό» με νέο single και ζωντανές εμφανίσεις
Αυτήν τη φορά έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ακόμα ένα νέο τραγούδι όπου τα πνευστά στήνουν ζωηρές και ταξιδιάρικες μελωδίες και η κιθάρα οδηγεί ρυθμικά σε μια νέα πορεία που πηγαίνει «κόντρα στον καιρό».
Παράλληλα, το σχήμα ετοιμάζει τις δυο τους μοναδικές εμφανίσεις στο Club του Σταυρού του Νότου, στις 7 και 14 Μαΐου με τη νέα του σύνθεση και βασικό πλέον ερμηνευτή το Λευτέρη Πλιάτσικα.
Σε αυτές τις δυο παραστασεις θα μας παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι «Κόντρα στο καιρό» αλλά και το «Δεν ξέρω τίποτα για μένα» καθώς και παλιά κομμάτια, όπως τα «Αν μ’ αγαπάς», «Χάρτινα φανάρια», «Δεν χρωστάω σε κανέναν», «Με τρομάζεις», «Γαλάζιες ερωμένες», «Ποτέ δεν σε πίστεψα», «Πέτα με ψηλά» με σκοπό να τα ηχογραφήσουν και να τα ξαναγκαλιασουν, με μια καινούργια ματιά.
Τις δυο βραδιές αυτές, θα υποδεχτούν στη σκηνή τους φίλους τους:
Πέμπτη 7/5:
Φίλιππος Πλιάτσικας
Νίκος Ζιώγαλας
Νίκη Οικονόμου
Πέμπτη 14/5:
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Γιάννης Κότσιρας
Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Tηλέφωνο: 210 9226975
- Αληθινό παιχνίδι του Στέμματος: «Γoυίλιαμ εναντίον Χάρι και στη μέση η απρόθυμη να συμφιλιώσει Μίντλετον»
- Η Μπάγερν έβαλε τέλος στα… όνειρα της Λίβερπουλ για Ολίσε
- Παρίσταναν τους ηλεκτρολόγους και εξαπατούσαν πολίτες σε όλη την Αττική – Δύο συλλήψεις
- Αλέξης Τσίπρας: Η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Η νέα γενιά στο προσκήνιο, η ασφάλεια και ο πρωτογενής τομέας στο επίκεντρο
- Πάτρα: Νεκρές εντοπίστηκαν δύο αδελφές στο σπίτι τους
- Αλέξης Τσίπρας: Οι «σταθμοί» της επίσκεψης στη Λάρισα – Η επιστροφή στην κοινωνική δράση




