
Συνάντηση Δραγασάκη – Βαρουφάκη – Σταθάκη
Συνάντηση Δραγασάκη-Βαρουφάκη-Σταθάκη πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών, στην οποία τέθηκαν επί τάπητος τα δεδομένα που προέκυψαν μετά τη Σύνοδο Κορυφής. «Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι το συντομότερο δυνατόν για να δώσουμε τα στοιχεία» ανέφερε μετά τη σύσκεψη ανώτερος κυβερνητικός παράγοντας.
«Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι το συντομότερο δυνατόν για να δώσουμε τα στοιχεία» ανέφερε μετά τη σύσκεψη ανώτερος κυβερνητικός παράγοντας.
«Οι μεταρρυθμίσεις θα είναι ελληνικής ιδιοκτησίας» σχολίασε ερωτηθείς για τη συνεργασία με τα τεχνικά κλιμάκια.
Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες όπου το Σάββατο είναι προγραμματισμένο να μιλήσει σε συνέδριο.
«Καμία στροφή στις θέσεις μας»
Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών προς απάντηση δημοσιευμάτων και αναφορών ότι «υπάρχει στροφή 180 μοιρών από το οικονομικό επιτελείο στην πλήρη αναγνώριση της συμφωνίας στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου».
Όπως επισημαίνει το υπουργείο: «Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών ήταν εκείνοι που πέτυχαν τη συμφωνία στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου και που απαιτούν την πιστή εφαρμογή της, ενάντια στα σχέδια κάποιων να την ανατρέψουν, σέρνοντας τη χώρα πίσω στην προ της 25ης Ιανουαρίου εποχή.»
» Οι ισχυρισμοί ότι ο κατάλογος με τις πληροφορίες που θα ζητήσουν οι τεχνικές ομάδες των εμπειρογνωμόνων στην Αθήνα συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη λεγόμενη ‘πέμπτη αξιολόγηση της τρόικας’ είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Γεμιστή γαλοπούλα
- Βενεζουέλα: Ο Λευκός Οίκος εστιάζει στον αποκλεισμό της παρότι υπάρχουν ακόμη «στρατιωτικές επιλογές»
- Σενεγάλη: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε ανατροπή σκάφους με μετανάστες
- Ο Τραμπ εύχεται «ευτυχισμένα Χριστούγεννα» ακόμα και στα «αποβράσματα της ριζοσπαστικής αριστεράς»
- Ρωσία: Η αεράμυνα κατέρριψε 25 ουκρανικά drones που κατεθύνονταν στη Μόσχα
- Υεμένη: Συμφωνία ανταλλαγής πτωμάτων και αιχμαλώτων ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές
- Βολιβία: Κινητοποιήσεις εργαζομένων στα ορυχεία εναντίον της κατάργησης των επιδοτήσεων στα καύσιμα
- Συρία: Αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Ιορδανίας εναντίον κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442