Επιστροφή Μποτία στην αποστολή εν όψει Πανθρακικού
Η επιστροφή του Μποτία, μετά από σχεδόν τρεις μήνες, είναι η είδηση που επιφύλαξε ο Βίτορ Περέιρα ανακοινώνοντας την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι πρωταθλήματος του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί στις 17 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με τον Πανιώνιο, τίθεται για πρώτη φορά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού και μένει να φανεί αν ο Περέιρα θα τον χρησιμοποιήσει στην Κομοτηνή.
Η επιστροφή του Μποτία, μετά από σχεδόν τρεις μήνες, είναι η είδηση που επιφύλαξε ο Βίτορ Περέιρα ανακοινώνοντας την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι πρωταθλήματος του Σαββάτου με τον Πανθρακικό.
Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος είχε τραυματιστεί στις 17 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με τον Πανιώνιο, τίθεται για πρώτη φορά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού και μένει να φανεί αν ο Περέιρα θα τον χρησιμοποιήσει στην Κομοτηνή.
Όπως αναμενόταν, απών είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έκανε θεραπεία και δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς της Τετάρτης με την ΑΕΚ, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Εκτός πλάνων παραμένει και ο τραυματίας Φουστέρ.
Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» συμπεριλήφθηκαν οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννούλης, Σαντάνα, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μποτία, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Εντινγκά, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα, Χουτεσιώτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
