Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Σαντάνα
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατέφτασε λίγο μετά τη 13:30 ο Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στους εκπρόσωπους του Τύπου, ενώ μέσα στη μέρα θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους».
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατέφτασε λίγο μετά τη 13:30 ο Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στους εκπρόσωπους του Τύπου, ενώ μέσα στη μέρα θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους».
Όπως έχει γίνει γνωστό η συμφωνία θα είναι για έξι μήνες, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι για άλλα δύο χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πετρέλαιο: Μειώνονται οι τιμές του WTI και του Μπρεντ στις ασιατικές αγορές
- Κένυα: Βρέθηκαν 32 πτώματα σε ομαδικό τάφο, ανάμεσά τους «25 νηπίων»
- Ιράν: Ο Μακρόν συνομιλεί με τον Πεζεσκιάν και απευθύνει έκκληση για διαπραγματεύσεις
- Δανία: Επικρατεί η συμμαχία της κεντροαριστεράς, αλλά δεν εξασφαλίζει απόλυτη πλειοψηφία
- Ιταλία: Δύο παραιτήσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης στη σκιά του αρνητικού αποτελέσματος στο δημοψήφισμα
- Κολομβία: Στους 69 οι νεκροί από τη συντριβή του μεταγωγικού αεροσκάφους
