Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

Στ.Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θέλει να υπάρξει κυβέρνηση στις 26

Το Ποτάμι, ως ισχυρή τρίτη δύναμη, θέλει να υπάρξει κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών, τόνισε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης. Ο ίδιος τόνισε παράλληλα ότι το Ποτάμι δεν θα συνεργαστεί δίνοντας λευκή επιταγή. «Δεν θα υπογράψουμε τα προγράμματα των άλλων. Έχουμε δικό μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το Ποτάμι, ως ισχυρή τρίτη δύναμη, θέλει να υπάρξει κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών, τόνισε ο επικεφαλής του κόμματος, Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Ο ίδιος τόνισε παράλληλα ότι το Ποτάμι δεν θα συνεργαστεί δίνοντας λευκή επιταγή. «Δεν θα υπογράψουμε τα προγράμματα των άλλων. Έχουμε δικό μας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι για για το Ποτάμι η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτη, προσθέτοντας την επομένη των εκλογών χρειάζεται εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης που θα εκπροσωπεί το 51% των Ελλήνων.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε επίσης ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει πρέπει να ενώνει τον κόσμο έξω από κομματικά στερεότυπα και επανέλαβε ότι ο ίδιος δεν θα συμμετάσχει σε ενδεχόμενο κυβερνητικό σχήμα το οποίο θα στηρίζει το κόμμα του. «Δεν θέλω την αντιπροεδρία, δεν χρειάζομαι τίτλους, δεν θέλω υπουργεία» δήλωσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο