Γαλλία: Πρώτη φορά σε έναν αιώνα, όλοι οι βουλευτές έψαλαν τον εθνικό ύμνο
Ήταν ένα εξαιρετικά σπάνιο στιγμιότυπο στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση: Για πρώτη φορά από το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, όλοι οι βουλευτές φάνηκαν να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο μετά την απόδοση τιμών στα θύματα των επιθέσεων. Στη συνέλευση της μιάμισης ώρας, οι ομιλίες όλων συνέπιπταν και, όπως σχολιάζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ήταν μίαμιση ώρα απόλυτης ενότητας στο αμφιθέατρο.
Ήταν ένα εξαιρετικά σπάνιο στιγμιότυπο στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση: Για πρώτη φορά από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όλοι οι βουλευτές φάνηκαν να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο μετά την απόδοση τιμών στα θύματα των επιθέσεων. Στη συνέλευση της μιάμισης ώρας, οι ομιλίες όλων συνέπιπταν και, όπως σχολιάζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ήταν μίαμιση ώρα απόλυτης ενότητας στο αμφιθέατρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ενορχηστρωμένο μπαράζ μηνυμάτων στηρίζει τον Όρμπαν στο Telegram – Οι υποψίες στη Ρωσία
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Ζαμπόλι: «Εγώ γνώρισα τους Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ» – Νέες σκιές από την υπόθεση Έπσταϊν
- Νίκος Ανδρουλάκης: Eυχές μαζί με τον γιο του και πασχαλινό αυγό με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ
- Εξαγωγές: Το στοίχημα των ελληνικών επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Ξάνθη
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442