Norman Atlantic: Νέες εστίες φωτιάς, δεν κατέστη δυνατή η είσοδος στα γκαράζ
Για τρίτη φορά εισήλθαν την Κυριακή στο Norman Atlantic οι πραγματογνώμονες, μαζί με ομάδα πυροσβεστών οι οποίοι προσπαθούν να σβήσουν νέες εστίες φωτιάς. Η είσοδος στα γκαράζ, για τον λόγο αυτό, δεν κατέστη ακόμη δυνατή.
Για τρίτη φορά εισήλθαν την Κυριακή στο Norman Atlantic οι πραγματογνώμονες, μαζί με ομάδα πυροσβεστών οι οποίοι προσπαθούν να σβήσουν νέες εστίες φωτιάς.
Οι εστίες αυτές δημιουργήθηκαν εξαιτίας του οξυγόνου που εισήλθε σε χώρους του πλοίου όπου είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά, μετά την ρυμούλκησή του στο Πρίντεζι.
Η είσοδος στα γκαράζ, για τον λόγο αυτό, δεν κατέστη ακόμη δυνατή.
Ο εισαγγελέας Έττορε Καρντινάλι, ο οποίος συντονίζει την έρευνα, δεν μετέβη σήμερα στο Πρίντεζι, αλλά έκανε γνωστό σε εκπροσώπους της πρεσβείας μας στην Ρώμη, ότι πρόκειται να ζητήσει την συνεργασία των ελληνικών εισαγγελικών αρχών, για την πλήρη διερεύνηση των αιτιών του τραγικού συμβάντος και την απόδοση ευθυνών.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας