Σκέφτεται να τελειώσει την καριέρα του στην Ελβετία ο Πέτριτς
Να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ελβετία θέλει ο Μλάντεν Πέτριτς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ελβετική «Der Bund» και αφορά το μέλλον του Κροάτη. Ο Πέτριτς δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους «πράσινους», αυτό όμως δεν αποτρέπει τους Ελβετούς από τον να κάνουν... σχέδια.
Να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ελβετία θέλει ο Μλάντεν Πέτριτς, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ελβετική «Der Bund» και αφορά το μέλλον του Κροάτη.
Ο Πέτριτς δεσμεύεται με συμβόλαιο από τους «πράσινους», αυτό όμως δεν αποτρέπει τους Ελβετούς από τον να κάνουν… σχέδια.
Μάλιστα στο συγκεκριμένα κείμενο υπάρχει και μια δήλωση που είχε κάνει πριν από καιρό ο 33χρονος: «Πάντα είχα ένα πλάνο. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Ελβετία και αυτό ισχύει ακόμα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας
- Αγρίνιο: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από δολοφονία του 50χρονου κοινοτάρχη – Στα 10 με 15 μέτρα πυροβόλησε ο δράστης
- Η φιλοδοξία των Μαμντάνι για τη νέα τους, ιστορική κατοικία Gracie Mansion; Η τοποθέτηση μπιντέ

