Με Αμπιντάλ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο
Ολοκλήρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την Τετάρτη στο Καραϊσκάη. Ο Μίτσελ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή. Σε αυτή συμπεριελήφθη και ο Αμπιντάλ, ο οποίος μπορεί να φορέσει και για τελευταία φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα.
Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη, ολοκληρώθηκε. Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα σωστά τελειώματα στις φάσεις. Έκαναν τακτική και ολοκλήρωσαν με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.
Ο Ντουρμάζ έκανε ατομικό πρόγραμμα και δείχνει σιγά-σιγά να αφήνει πίσω του τον τραυματισμό του. Εκτός έμεινε ο Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος έκανε θεραπεία.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο σε αυτή συμπεριελήφθη και ο Αμπιντάλ, ο οποίος μπορεί να φορέσει και για τελευταία φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα.
Αναλυτικά: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Εντινγκά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις
- ΑΕΚ Πέρασε τα ιατρικά ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ – Πότε ανακοινώνεται
- Αναχαιτίσεις UFO στον ουρανό της Ουάσινγκτον – Το μεγάλο μυστήριο που παραμένει άλυτο για πάνω από 70 χρόνια
