Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Για περίπου έξι εβδομάδες θα στερηθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των υπηρεσιών του Λουκ Σο. Ο νεαρός διεθνής αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι στο Λονδίνο κόντρα στην Αρσεναλ και οι εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα στους συνδέσμους του δεξιού γονάτου του. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των «κόκκινων διαβόλων» ο Σο θα χρειαστεί περίπου ενάμισι μήνα για να επιστρέψει στη δράση και θα χάσει οκτώ ματς πρωταθλήματος. «Ο τραυματισμός του Σο είναι σοβαρός και εκτιμάται πως θα επιστρέψει στα γήπεδα μετά τις γιορτές», δήλωσε σχετικά ο Ολλανδός τεχνικός της διάσημης αγγλικής ομάδας, Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος βλέπει μια «επιδημία» τραυμαστισμών ν’ αποδεκατίζει το ρόστερ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.