Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Επιβαρυντικό για τον Γ. Καρατζαφέρη το πόρισμα των ορκωτών λογιστών

Επιβαρυντικό για τον Γ. Καρατζαφέρη το πόρισμα των ορκωτών λογιστών

Επιβαρυντικό για τον αρχηγό του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη είναι το πόρισμα των ορκωτών λογιστών της Βουλής. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία Καταλίνα είναι αυτή που δέχθηκε τα δύο επίμαχα εμβάσματα ύψους 1,65 εκατ. ευρώ από την εταιρεία εξοπλιστικών Κεστρέλ.

Επιβαρυντικό για τον αρχηγό του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη είναι το πόρισμα των ορκωτών λογιστών της Βουλής, αναφέρει την Πέμπτη Το Βήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η εταιρεία Καταλίνα είναι αυτή που δέχθηκε τα δύο επίμαχα εμβάσματα ύψους 1,65 εκατ. ευρώ από την εταιρεία εξοπλιστικών Κεστρέλ.

Η εταιρεία δηλώθηκε στα πόθεν έσχες του δύο φορές το 1994 και μία το 1996.
Σύμφωνα με το πόρισμα η άλλη υπεράκτια ΕΟ, ονόματι Homeric, ιδρύθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1983 αλλά δεν δηλώθηκε ποτέ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η εταιρεία Καταλίνα άλλαξε επωνυμία σε Sunlight Ltd και τον Ιανουάριο 2010 μεταβιβάστηκε στην αδελφή του κ. Καρατζαφέρη. Η Καταλίνα ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο 1992.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα συνηγορούν στο ότι ο κ. Καρατζαφέρης θα πρέπει να ελεγχθεί και για τα τρία κακουργήματα που ζήτησε ο εισαγγελέας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο