Κίνα: Τουλάχιστον 18 νεκροί από πυρκαγιά σε εργοστάσιο τροφίμων
Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, και άλλοι 13 νοσηλεύονται με εγκαύματα και τραύματα, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε εργοστάσιο μεταποίησης και συσκευασίας τροφίμων στην επαρχία Σαντόνγκ της ανατολικής Κίνας.
Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, και άλλοι 13 νοσηλεύονται με εγκαύματα και τραύματα, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε εργοστάσιο μεταποίησης και συσκευασίας τροφίμων στην επαρχία Σαντόνγκ της ανατολικής Κίνας.
Σύμφωνα με πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, Νέα Κίνα, η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής και τέθηκε υπό έλεγχο ώρες αργότερα. Οι διευθυντές του εργοστασίου συνελήφθησαν, ενώ τα αίτια τη φωτιάς διερευνώνται.
Η Κίνα, η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, έχει βεβαρημένο ιστορικό εργατικών ατυχημάτων και δυστυχημάτων.
Οι εργαζόμενοι είναι συχνά ανεπαρκώς εκπαιδευμένοι ή κακώς εξοπλισμένοι για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους από πιθανά εργατικά ατυχήματα.
Τον Ιούνιο του 2013, από πυρκαγιά σε πτηνοτροφείο στη βορειοανατολική επαρχία Τζιλίν, έχασαν τη ζωή τους 120 άνθρωποι.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας