Νέο πρόβλημα για τη Γιουνάιτεντ, έως και τρεις μήνες εκτός ο Ρόχο
Βαρύ είναι το τίμημα που πληρώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ντέρμπι με τη Σίτι. Εκτός από την ήττα (1-0) οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν πλέον και αρκετές αγωνιστικές απώλειες, με κυριότερη αυτή του Μάρκος Ρόχο. Ο Αργεντινός μπακ τραυματίστηκε σοβαρά στο 54ο λεπτό και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου. Οι εξετάσεις έδειξαν εξάρθρωση ωμοπλάτης που μεταφράζεται σε απουσία από έξι εβδομάδες έως τρεις μήνες.
Βαρύ είναι το τίμημα που πληρώνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ντέρμπι με τη Σίτι.
Εκτός από την ήττα (1-0) οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν πλέον και αρκετές αγωνιστικές απώλειες, με κυριότερη αυτή του Μάρκος Ρόχο.
Ο Αργεντινός μπακ τραυματίστηκε σοβαρά στο 54ο λεπτό και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου.
Οι εξετάσεις έδειξαν εξάρθρωση ωμοπλάτης που μεταφράζεται σε απουσία από έξι εβδομάδες έως τρεις μήνες.
«Βγήκε ο ώμος του. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα χρειαστεί για να επιστρέψει» είπε ο Λουϊς Φαν Γκάαλ που καλείται να συγκροτήσει αμυντική γραμμή… έκτακτης ανάγκης.
Εκτός του Ρόχο, απών από την προσεχή αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας θα είναι ο τιμωρημένος Κρις Σμόλινκ που αποβλήθηκε χθες, τραυματίας στον αστράγαλο παραμένει ο Τζόνι Έβανς, ενώ στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται ο Φιλ Τζόουνς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άρειος Πάγος για τη δίκη των Τεμπών: Να συμβάλλουν όλοι άμεσα για την ομαλή έναρξη και ολοκλήρωση της διαδικασίας
- Δένδιας: Έχουμε επανέλθει στη λογική «πόλεμος πάντων πατήρ»
- Τη Δεύτερα το ΔΣ της Super League για τις ακριβείς ημέρες και ώρες των playoffs και playouts
- Μπάγια Αντωνοπούλου: Το τάμα για τη δύσκολη εγκυμοσύνη
- Ιράν: Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ ενέκρινε την έναρξη συνομιλιών για πιθανή συμφωνία με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με ισραηλινή πηγή
- Πάτρα: 16χρονος γρονθοκόπησε άγρια 8χρονο
