Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναλαμβάνει τον Πανιώνιο
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα είναι ο τρίτος προπονητής του Πανιωνίου για εφέτος. Μετά την αποχώρηση των Βαγγέλη Δεγάιτα και Θανάση Παπαχατζή, ο Αλεξανδρής αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα είναι ο τρίτος προπονητής του Πανιωνίου για εφέτος. Μετά την αποχώρηση των Βαγγέλη Δεγάιτα και Θανάση Παπαχατζή, ο Αλεξανδρής αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας.
Στη συνέχεια θα αρχίσει η προετοιμασία των «κυανέρυθρων», εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Ρέθυμνο το Σάββατο (17:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, όπου αν δεν αλλάξει κάτι, ο Αλεξανδρής θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής με δύο ευρωπαϊκούς τίτλους (2001 Σαπόρτα με Μαρούσι, 2003 FIBA Champions Cup με Άρη), έχει θητεύσει στο παρελθόν σε ΑΕ Λάρισας, ΠΑΟΚ, Απόλλων Πάτρών, Ηρακλή, Ηράκλειο, Μαρούσι, Αρη, Ολύμπια Λάρισας, ΑΕΚ, Κολοσσό Ρόδου, Καβάλα, ενώ από το 2013 βρίσκεται στην Εθνική Ομάδα της Ιορδανίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λέσβος: «Έμφραγμα» στο λιμάνι της Μυτιλήνης από τους κτηνοτρόφους – Χωρίς οχήματα αναχώρησε το «Νήσος Σάμος»
- Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με Ζέλσον (vid)
- Η «Αποστολή» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης – Γεροντιδάκης, Κακούρης, Νούσιας απαγγέλλουν ποιήματα
- Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ οριακά «υιοθέτησε» την Ντρου Μπάριμορ
- Τορούν 2026: Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Καραλή (vid)
- Ρώμη: Ισχυρή έκρηξη με δύο σοβαρά τραυματίες – Τρεις πολυκατοικίες κατέρρευσαν

