Απαλλάχθηκε ο Καρντόσο, πρόστιμα σε Ολυμπιακό και δύο ακόμα ΠΑΕ
Απαλλάχθηκε από την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης ο μέσος της Κέρκυρας, Οράσιο Καρντόσο, από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ. Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε αόριστη και αναπόδεικτη την καταγγελία και απάλλαξε τον Αργεντινό παίκτη της Κέρκυρας.
Απαλλάχθηκε από την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης ο μέσος της Κέρκυρας, Οράσιο Καρντόσο, από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ.
Εναντίον του Αργεντινού μέσου είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, μετά την ανακοίνωση, καταγγελία των αρχηγών της Βέροιας, σύμφωνα με την οποία ο Καρντόσο επιτέθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Νικολάο Ντουμίτρου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε αόριστη και αναπόδεικτη την καταγγελία και απάλλαξε τον Αργεντινό παίκτη της Κέρκυρας.
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με δύο πρόστιμα, ύψους 2.500 ευρώ το καθένα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στα ματς της 1ης αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου και της 3ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. Πρόστιμο 2.000 ευρώ επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Πανιώνιος για το ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης και 2.500 ευρώ στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κλήρωση FA Cup: Κόντρα στη Γιουνάιτεντ η Μπράιτον – Με Ρέξαμ η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)
- Αλέξης Χαρίτσης: Η κυβέρνηση κυνηγά τους αγρότες και καλύπτει την πραγματική εγκληματική οργάνωση
- Η Ferrari στο έτος μηδέν: Η τραγωδία της πρώτης σεζόν του Χάμιλτον
- Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης και αγροτών – Σκληρή καταστολή ενάντια στο πανελλαδικό άπλωμα των μπλόκων
- Επεισόδια στην Κρήτη: Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο – Δικογραφία για τουλάχιστον 10 άτομα στα Χανιά
- Οι Σπερς στο σταυροδρόμι: πρέπει να τα παίξουν όλα για τον Αντετοκούνμπο;


