Η Dur ανακοίνωσε πως στηρίζει και φέτος το Διεθνές Σιρκουί Καρτ, Pick Πάτρας, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση κορυφαίοι οδηγοί από την Ελλαδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο θα βρεθούν στην Πατρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου για να λάβουν μέρους σε μια απο τις […]
Η Dur ανακοίνωσε πως στηρίζει και φέτος το Διεθνές Σιρκουί Καρτ, Pick Πάτρας, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση κορυφαίοι οδηγοί από την Ελλαδα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο θα βρεθούν στην Πατρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου για να λάβουν μέρους σε μια απο τις μεγαλυτερες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Η εταιρία ανδρικής ένδυσης Dur, έχει αναλάβει την ένδυση των εμπλεκόμενων φορέων και συμμετεχόντων στη μεγάλη αυτή γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στηρίζοντας δράσεις και θεσμούς που έχουν ως στόχο την προβολή της τοπικής κοινωνίας,
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας