Ένας 22χρονος Παλαιστίνιος νεκρός από πυρά των στρατιωτών στη Δ.Όχθη
Ένας 22χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης από πυρά των ισραηλινών στρατιωτών στον προσφυγικό καταυλισμό του Αλ-Αμάρι, νοτίως της Ραμάλα, στη Δυτική Όχθη. Είχαν προηγηθεί συγκρούσεις διαδηλωτών με στρατιώτες, την ώρα που οι τελευταίοι έμπαιναν στον καταυλισμό για να συλλάβουν μέλη της Χαμάς.
Ένας 22χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε τα ξημερώματα από πυρά των ισραηλινών στρατιωτών στον προσφυγικό καταυλισμό του Αλ-Αμάρι, νοτίως της Ραμάλα, στη Δυτική Όχθη.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού επιβεβαίωσε ότι ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε στη διάρκεια ταραχών.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, οι στρατιώτες εισήλθαν στον καταυλισμό για να συλλάβουν μαχητές της Χαμάς.
«Οι στρατιώτες δέχτηκαν επίθεση από ομάδα περίπου πενήντα Παλαιστινίων που πέταξαν πέτρες, κοκτέιλ Μολότοφ και έκαψαν λάστιχα.
» Οι στρατιώτες που εντόπισαν έναν Παλαιστίνιο ο οποίος προσπαθούσε να πετάξει εκρηκτικό μηχανισμό προς την πλευρά τους, άνοιξαν πυρ εναντίον του» πρόσθεσε η εκπρόσωπος διευκρινίζοντας ότι ο νεαρός στη συνέχεια μεταφέρθηκε από το σημείο αυτό για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες, αλλά κατέληξε.
Εν τω μεταξύ, ένας παλαιστίνιος έφηβος, ο οποίος είχε τραυματιστεί τον Αύγουστο από πυρά της αστυνομίας στην Ανατολική Ιερουσαλήμ υπέκυψε την Κυριακή.
Ο 16χρονος Μοχάμεντ Σινοκρότ είχε τραυματιστεί στις 31 Αυγούστου από πυρά στη συνοικία Ουάντι Τζοζ.
Η ανακοίνωση του θανάτου του προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής συγκρούσεις με την αστυνομία κοντά στο σπίτι του στην Παλαιά Πόλη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας