Την αντίθεσή του με τις αποδοκιμασίες που δέχονται κατά καιρούς οι οδηγοί της Formula 1 από τους θεατές των Grand Prix, εξέφρασε με δηλώσεις του ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Mercedes, Τ. Wolf.
“Οι οδηγοί δεν θα πρέπει να γιουχάρονται στο podium. Είναι αθλητισμός και ο αθλητισμός θα πρέπει να ενώνει. Αλλά όλοι αυτοί οι τύποι έχουν οπαδούς και μερικοί από αυτούς είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί”.
“Υπάρχει περίπτωση να σε επηρεάζουν; Φυσικά, συνεπώς θα πρέπει να είσαι αρκετά δυνατός. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να σε γιουχάρουν – αλλά ίσως χρειαστεί να επιβιώσεις από αυτό αν θες να φτάσεις στην κορυφή”, δήλωσε ο Γερμανός, διατυπώνοντας με βεβαιότητα την άποψη πως ο N. Rosberg διαθέτει την πνευματική δύναμη για να ξεπεράσει την κακή εμφάνιση στο GP Ιταλίας.
“Πιστεύω πως είναι αρκετά δυνατός και αν θες να γίνεις παγκόσμιος πρωταθλητής θα πρέπει να ζήσεις με τα πάνω και τα κάτω”.
“O Lewis είχε αρκετά από αυτά και επέστρεψε, είδαμε και τον Nico να επιστρέφει μετά το Silverstone”.
“Χρειάζεσαι εξαιρετική πνευματική δύναμη για φτάσεις μέχρι το τέλος και να κερδίσεις το πρωτάθλημα”, ήταν τα λόγια του T. Wolf.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.