Την πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες του για τα θέματα της διοίκησης του ιδρύματος είχε ο νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόδωρος Φορτσάκης. Μεταξύ άλλων, αναζητήθηκαν λύσεις στα θέματα φύλαξης και καθαριότητας του Ιδρύματος.
Την πρώτη σύσκεψη με τους συνεργάτες του για τα θέματα της διοίκησης του ιδρύματος είχε σήμερα, Τρίτη, ο νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόδωρος Φορτσάκης, ο οποίος βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης των αναπληρωτών του.
Καθήκοντα γραμματέα του Ιδρύματος ανέλαβε ο καθηγητής Κώστας Φασούλης, ενώ συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα της Συγκλήτου, καθώς και το θέμα που έχει ανακύψει με τη νέα σύμβαση σίτισης των φοιτητών.
Εξάλλου, αναζητήθηκαν λύσεις στα θέματα φύλαξης και καθαριότητας του Ιδρύματος.
Την πρώτη σύσκεψη υπό την προεδρία του νέου πρύτανη απασχόλησε και το θέμα της αναστάτωσης που δημιουργήθηκε χθες κατά τον αγιασμό, καθώς την τελετή παρενόχλησαν περίπου είκοσι φοιτητές, φωνάζοντας συνθήματα κατά της διαγραφής άλλων φοιτητών, που είναι στην κατηγορία των «αιωνίων».
«Η μικρή ομάδα φοιτητών έπεισε όλους τους παρευρεθέντες ακόμη περισσότερο για την ουσιαστική προοπτική που σημαίνει αυτή η αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του Iδρύματος» αναφέρεται σε ανακοίνωση της πρυτανείας του Ιδρύματος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας