Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα κάνει Χριστούγεννα στο… Μαϊάμι!
Μπορεί το επίσημο πρόγραμμα του NBA να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, όμως την Τετάρτη έγινε γνωστό αυτό που απασχολούσε μεγάλο μέρος των οπαδών, δηλαδή το πότε θα «επιστρέψει» ο Λεμπρόν Τζέιμς να αντιμετωπίσει τους Χιτ μέσα στο Μαϊάμι. Αυτό θα συμβεί ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου ο «βασιλιάς» θα επιστρέψει με τη φανέλα των Καβαλίερς στην πόλη που για τέσσερα χρόνια αγαπήθηκε και έπαιξε ισάριθμες φορές σε τελικούς, κερδίζοντας δύο φορές τον τίτλο.
Μπορεί το επίσημο πρόγραμμα του NBA να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, όμως την Τετάρτη έγινε γνωστό αυτό που απασχολούσε μεγάλο μέρος των οπαδών, δηλαδή το πότε θα «επιστρέψει» ο Λεμπρόν Τζέιμς να αντιμετωπίσει τους Χιτ μέσα στο Μαϊάμι.
Αυτό θα συμβεί ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου ο «βασιλιάς» θα επιστρέψει με τη φανέλα των Καβαλίερς στην πόλη που για τέσσερα χρόνια αγαπήθηκε και έπαιξε ισάριθμες φορές σε τελικούς, κερδίζοντας δύο φορές τον τίτλο.
Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το πως θα τον υποδεχθούν οι οπαδοί των Χιτ…
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέο κύμα μεταφοράς σαχαριανής σκόνης στην Ελλάδα από το Σάββατο
- Η αλβανίδα «υπουργός ΑΙ» κατηγορείται ότι έκλεψε το πρόσωπο ηθοποιού – Μήνυση στην κυβέρνηση Ράμα
- Άρης: Χωρίς Τεχέρο κόντρα στον Βόλο
- Ο «ανεξάρτητος» Στουρνάρας, υπέβαλε τα σέβη του στο σύστημα Μητσοτάκη, υπερθεματίζει ο Σακελλαρίδης μετά την οργή Τσίπρα
- Τα τζιν κουβαλούν την ιστορία τους και οι σταρ ανακαλύπτουν εκ νέου τα Levi’s
- Νέο κτίριο χειρουργείων στο ΚΑΤ με δωρεά του Ιδρύματος Κανελλοπούλου


