Δεν πάει Μουντομπάσκετ ο Γκρίφιν, μένει για να δουλέψει με τους Κλίπερς
Ο Μπλέικ Γκρίφιν δεν θα βοηθήσει την Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας όπως γνωστοποίησαν την Πέμπτη οι Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο φόργουορντ των Κλίπερς προτίμησε να μείνει πίσω και να δουλέψει με την ομάδα του εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ο Μπλέικ Γκρίφιν δεν θα βοηθήσει την Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας όπως γνωστοποίησαν την Πέμπτη οι Λος Άντζελες Κλίπερς.
Ο φόργουορντ των Κλίπερς προτίμησε να μείνει πίσω και να δουλέψει με την ομάδα του εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
«Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος, αφοσιωμένος και να δώσω το 100% της ενέργειας μου στη βελτίωση και την προετοιμασία της νέας σεζόν με τους Κλίπερς», ήταν τα λόγια του Αμερικάνου φόργουορντ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκρίφιν τη φετινή χρονιά είχε 24.1 πόντους και 9.5 ριμπάουντ μέσο όρο στο ΝΒΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του
- Η ώρα της απολογίας για τον σμήναρχο – Έφτασε στο Αεροδικείο
- Κυτταρικό εμφύτευμα εναντίον της Πάρκινσον δοκιμάζεται σε ανθρώπους
- Αντύπας: Η νύφη του διεκδικεί μια θέση στη Eurovision και τις δίνει τις ευχές του
- Super Bowl: Οι… θάμνοι του Bad Bunny έβγαλαν 1300 δολάρια (pics, vids)
- Άγριο επεισόδιο βίας στο Ηράκλειο: Του έσπασαν τα δόντια με πέτρα
