Παρέμειναν στο ρόστερ του Ολυμπιακού Πέτγουεϊ και Σίμονς
Στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα βρίσκονται – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - και τη νέα χρονιά, οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Σέντρικ Σίμονς, καθώς την Τρίτη (15/7) έληγε η προθεσμία για να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους οι «ερυθρόλευκοι». Οι δύο είχαν Αμερικανοί είχαν υπογράψει διετή συμβόλαια με τους Πειραιώτες, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το δικαίωμα να τα «σπάσουν», εάν και εφόσον δεν ήταν ικανοποιημένοι από την περσινή παρουσία τους.
Στο ρόστερ του Ολυμπιακού θα βρίσκονται – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – και τη νέα χρονιά, οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Σέντρικ Σίμονς, καθώς την Τρίτη (15/7) έληγε η προθεσμία για να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους οι «ερυθρόλευκοι». Οι δύο είχαν Αμερικανοί είχαν υπογράψει διετή συμβόλαια με τους Πειραιώτες, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το δικαίωμα να τα «σπάσουν», εάν και εφόσον δεν ήταν ικανοποιημένοι από την περσινή παρουσία τους.
Έτσι αμφότεροι θα εξακολουθούν να φορούν τα ερυθρόλευκα και τη σεζόν 2014-15 με τη διαφορά ότι ο Σίμονς (που έχει και βουλγαρικό διαβατήριο), θα δηλωθεί μόνο για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα. Πλέον, η μόνη κίνηση που απομένει από τη διοίκηση είναι η απόκτηση ενός γκαρντ (πιθανότατα από την αμερικανική αγορά).
Ο Σίμονς θα είναι ο έβδομος ξένος στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και φυσικά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις.
Σύμφωνα με όσα ισχύουν τη δεδομένη χρονική στιγμή το ρόστερ του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2014-15 αποτελείται από τους: Μπρεντ Πέτγουεϊ, Ολιβερ Λαφαγιέτ, Μπράιαν Ντάνστον, Βασίλη Σπανούλη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Κώστα Σλούκα, Σέντρικ Σίμονς, Ματ Λοτζέσκι, Οθέλο Χάντερ, Γιώργο Πρίντεζη, Δημήτρη Αγραβάνη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Βασίλη Καββαδά, Δημήτρη Κατσίβελη και Ανδρέα Χριστοδούλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μετανάστευση: Σύγκρουση δύο κόσμων στην Ευρώπη – Οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή
- Πανιώνιος – Μπεσίκτας 74-114: Ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο EuroCup με βαριά ήττα…
- Ο Τραμπ οδεύει προς επίσημη άρση των περιορισμών για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
- Μεξικό: Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες από έκρηξη αγωγού πετρελαίου
- Ν. Ανδρουλάκης: Δεν είναι κομματικό μας καθήκον, αλλά εθνικό να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία
- Το πρώτο supermodel και η δίκη του αιώνα: Η άνοδος και η πτώση της Έβελιν Νέσμπιτ σε έναν κόσμο που δεν είχε φτιαχτεί για εκείνη


