Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τιτάν: Προς έκδοση πενταετούς ομολόγου, ύψους 300 εκατ. ευρώ

Τιτάν: Προς έκδοση πενταετούς ομολόγου, ύψους 300 εκατ. ευρώ

Στην έκδοση ευρωομολογιών πενταετούς διάρκειας, ύψους 300 εκατ. ευρώ, προτίθεται να προβεί η ΤΙΤΑΝ Global Finance plc, θυγατρική της ΑΕ Τσιμέντων Τιτάν. Τις ευρωομολογίες «εγγυάται ανεπιφύλακτα και ανέκκλητα η ΑΕ Τσιμέντων Τιτάν και αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου» τονίζεται στην ανακοίνωση. Τα κεφάλαια που θα αντληθούν θα χρησιμοποιηθούν για αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων του Ομίλου.

Στην έκδοση ευρωομολογιών πενταετούς διάρκειας, ύψους 300 εκατ. ευρώ, προτίθεται να προβεί η ΤΙΤΑΝ Global Finance plc, θυγατρική της ΑΕ Τσιμέντων Τιτάν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τις ευρωομολογίες εγγυάται ανεπιφύλακτα και ανέκκλητα η ΑΕ Τσιμέντων Τιτάν και αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου.

Για τον σκοπό αυτόν έχουν ορισθεί οι τράπεζες Alpha Bank AE, Eurobank Ergasias SA, HSBC Bank plc, J.P. Morgan Securities plc, NBG Securities SA και Société Générale ως συνδιαχειρίστριες του βιβλίου προσφορών (joint bookrunners).

Τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την έκδοση θα χρησιμοποιηθούν για αναχρηματοδότηση υφιστάμενων δανείων του ομίλου, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024