Προς το Ποτάμι κινείται ο Γρηγόρης Ψαριανός
Σε τροχιά αποχώρησης από τη ΔΗΜΑΡ βρίσκεται ο Γρηγόρης Ψαριανός. «Δεν αποχωρώ εγώ από τη ΔΗΜΑΡ. Η ΔΗΜΑΡ φεύγει από εμένα» δήλωσε στον Βήμα 99,5, προσθέτοντας ότι δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της ΚΕ το Σαββατοκύριακο. Αντιθέτως, όπως είπε, θα παραστεί στο συνέδριο του Ποταμιού. «Μπορεί αυτό να σημαίνει κάτι, μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα» δήλωσε αινιγματικά.
Σε τροχιά αποχώρησης από τη ΔΗΜΑΡ βρίσκεται ο Γρηγόρης Ψαριανός. «Δεν αποχωρώ εγώ από τη ΔΗΜΑΡ. Η ΔΗΜΑΡ φεύγει από εμένα» δήλωσε στον Βήμα 99,5, προσθέτοντας ότι δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο.
Άφησε, μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν πορεία εξόδου από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη και άλλα στελέχη. «Μπορεί να μην είμαι και εγώ μόνο που θα φύγω. Μπορεί να είναι πολλοί περισσότεροι» δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας:
«Εγώ και πολλοί άλλοι άνθρωποι από τη ΔΗΜΑΡ θα περιμέναμε να αναλάβουν κάποιοι τις πολύ σοβαρές ευθύνες για το ναυάγιο και την προσάραξη του σκάφους και όχι να βάλουν τα θέματα σε ψηφοφορίες. Και αν είναι μια προσάραξη που διορθώνεται, να το διορθώσουμε το πλοίο και να συνεχίσουμε. Αν, όμως, όχι, τότε να το αφήσουμε το πλοίο στα βραχάκια και να σηκωθούμε να φύγουμε. Δεν θα συμμετάσχω στις κομματικές διεργασίες ενός πράγματος που το θεωρώ νεκρό».
Σε ό,τι αφορά το πολιτικό του μέλλον, είπε ότι θα παραστεί στο συνέδριο του Ποταμιού τις επόμενες ημέρες.
«Θα πάω στο συνέδριο του Ποταμιού και θα πάνε και άλλοι. Θα πάει και ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ. Μπορεί και να υπάρξει (μια στενότερη σχέση με το Ποτάμι). Δεν έχω αποφασίσει ακόμη» συμπλήρωσε αινιγματικά.
Τέλος, υποστήριξε πως το καλύτερο πρόσωπο για την Προεδρία της Δημοκρατίας είναι ο Φώτης Κουβέλης «ανεξάρτητα από τις διαφορές και την απόσταση που υπάρχει τώρα μεταξύ μας. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος γι’ αυτή τη θέση και η καλύτερη λύση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)

















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)


























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442