Πολιτικό εκβιασμό σε βάρος του καταγγέλλει ο Γ.Σακελλαρίδης
Επίθεση πολιτικού εκβιασμού σε βάρος του, «αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών» καταγγέλλει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» τονίζει ότι δεν πρόκειται να ενδώσει σε τέτοιες πρακτικές.
Επίθεση πολιτικού εκβιασμού σε βάρος του, «αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών» καταγγέλλει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» τονίζει ότι δεν πρόκειται να ενδώσει σε τέτοιες πρακτικές.
«Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μην συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας» αναφέρει ο κ. Σακελλαρίδης, σημειώνοντας:
«Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου. Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη».
«Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δε θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή. Η Αριστερά δεν εκβιάζεται» καταλήγει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η υποκριτική των μαλλιών» – Ο Μάικλ Ντάγκλας και το αιώνιο πείραγμα με τον Τζακ Νίκολσον
- Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε τον Τζόσεφ το αμέσως επόμενο διάστημα, μας περιμένουν πολύ σημαντικά παιχνίδια»
- Τραγωδία στην Άρτα: 35χρονη πέθανε λίγες μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πάγωσε» το κοινό με τη σοβαρή πτώση της Λίντσεϊ Βον – Ούρλιαζε από τον πόνο (vid)
- Διδυμότειχο: Άγγιξε τα 6,5 μέτρα η στάθμη του νερού στο Πύθιο – Συστάσεις προς τους κατοίκους οικισμών
- Gen Z: Μισθός, υγεία και προσωπική ζωή – Όταν η γενιά αυτή μιλάει και ακούγεται, οι εργοδότες κερδίζουν
- «Πλησιάζει στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο Χέιζ-Ντέιβις»
- ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Καμία εμπιστοσύνη και καμία συναίνεση με την κυβέρνηση των σκανδάλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/andrea-caramello-z2t4GdXOtE8-unsplash-315x220.jpg)








































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/e237c4ed-7268-45d4-bb6f-615b214b0f66-315x220.jpeg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442