Φιλικό 3-0 της Αγγλίας επί του Περού
Θετική ήταν η... ανάμνηση που άφησε η Αγγλία στους φίλους της, πριν αναχωρήσει για το κύριο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει Μουντιάλ. Τα "Τρία Λιοντάρια" νίκησαν 3-0 το Περού σε φιλικό, παρουσία 83,500 θεατών στο Γουέμπλεϊ, με "όπλο" τις στημένες φάσεις και τις εκτελέσεις του Λέιτον Μπέινς.
Θετική ήταν η… ανάμνηση που άφησε η Αγγλία στους φίλους της, πριν αναχωρήσει για το κύριο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει Μουντιάλ. Τα «Τρία Λιοντάρια» νίκησαν 3-0 το Περού σε φιλικό, παρουσία 83,500 θεατών στο Γουέμπλεϊ, με «όπλο» τις στημένες φάσεις και τις εκτελέσεις του Λέιτον Μπέινς.
Το σκορ άνοιξε ο Ντάνιελ Στάριτζ με εξαιρετικό γκολ στο 32΄, ενώ στο β΄ ημίχρονο από κόρνερ του Μπέινς, οι δύο σέντερ μπακ Γκάρι Κέιχιλ (65΄) και Φιλ Τζαγκέλκα (70΄) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπροστά στο σκορ ο Ολυμπιακός με υπέροχο γκολ του Ζέλσον (vid)
- ΕΟΠΥΥ: Προφυλακιστέος ο φαρμακοποιός που κατηγορείται ότι εξέδωσε χιλιάδες πλαστές συνταγές
- Νέα σωτήρια επέμβαση του τερματοφύλακα της Καϊράτ σε σουτ του Τσικίνιο (vid)
- Λιονέλ Μέσι: Για δεύτερη σερί χρονιά MVP στο MLS (vid)
- Στο χείλος του πυρηνικού ολέθρου: Οι απόγονοι των Κένεντι και Χρουστσόφ σε μια ιστορική συμμαχία
- Ασταμάτητη πλέον η Κίνα – Το πλεόνασμα ενός τρισ. δολ. μας επηρεάζει όλους


