Δεν στηρίζει Γιούνκερ ο συντηρητικός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας
Την απόφασή του να μην στηρίξει για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ανακοίνωσε το Σάββατο ο συντηρητικός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν.
Την απόφασή του να μην στηρίξει για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, υποψήφιο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ανακοίνωσε το Σάββατο ο συντηρητικός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν.
«Δεν πιστεύουμε ότι θα πρέπει να διευθύνει την Επιτροπή» είπε στην ουγγρική τηλεόραση ο Ορμπάν, το κόμμα του οποίου, το Fidesz, είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
«Όταν έγινε η επιλογή από το ΕΛΚ εμείς δεν στηρίξαμε» τον Γιούνκερ, διευκρίνισε ο Ορμπάν ο οποίος επανεξελέγη στην πρωθυπουργία μετά τη νίκη του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές, τον περασμένο μήνα.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας