«Απομακρύνεται» το Μουντιάλ για Μανταντά μετά από τραυματισμό-σοκ
Και ο Στιβ Μανταντά χάνει το Μουντιάλ όπως όλα δείχνουν μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Μαρσέιγ για την τελευταία αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Γκιγκάμπ.
Και ο Στιβ Μανταντά χάνει το Μουντιάλ όπως όλα δείχνουν μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Μαρσέιγ για την τελευταία αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Γκιγκάμπ.
Στο 23ο λεπτό του αγώνα το Βελοντρόμ «πάγωσε», καθώς ο παίκτης της Γκιγκάμπ, Γιαταμπαρέ, σε προσπάθεια του να αποφύγει τον Μανταντά μετά από τετ-α-τετ τον χτύπησε στο κεφάλι με τον 30χρονο γκολκίπερ να πέφτει αναίσθητος στο γήπεδο και να αποσύρεται σε φορείο.
Οι εξετάσεις έδειξαν ότι απέφυγε κάτι πολύ σοβαρό, όμως, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας υπέστη κάταγμα στον πρώτο αυχενικό σπόνδυλο και θα απουσιάσει περίπου για ενάμιση μήνα, ενώ τις τρεις πρώτες εβδομάδες θα φοράει κολάρο.
Έτσι λοιπόν είναι πολύ δύσκολο ο έμπειρος Γάλλος τερματοφύλακας να καταφέρει να ενισχύσει τους «τρικολόρ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ενημέρωση ως φαστ φουντ – Το TikTok έγινε το κορυφαίο social για ειδήσεις μεταξύ νέων
- Χαμός στις ΗΠΑ με τον Λεμπρόν Τζέιμς
- Πολιτική θύελλα μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις για διεθνείς οργανισμούς – «Ποιος ασκεί εξωτερική πολιτική σε αυτή τη χώρα;»
- Πενήντα χρόνια χωρίς τη Χάνα Άρεντ: Οι «Απαρχές του ολοκληρωτισμού» παραμένουν πιο επίκαιρες από ποτέ
- Μεγάλη αλλαγή στον κανονισμό του οφσάιντ προανήγγειλε ο Ινφαντίνο – Πώς θα αλλάξει το ποδόσφαιρο
- Αναβολή της δίκης του Ivan Greko – Τι ζήτησε το δικαστήριο


