Τέλος η σεζόν για τον Μιγκέλ Βίτορ που υπέστη θλάση
Ο τραυματισμός του Μιγκέλ Βίτορ στο Κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, βάζει τέλος στη σεζόν για τον Πορτογάλο αμυντικό, αφού διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση.
Ο τραυματισμός του Μιγκέλ Βίτορ στο Κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, βάζει τέλος στη σεζόν για τον Πορτογάλο αμυντικό, αφού διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση.
Έτσι ο βασικός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ χάνει τα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, στην Τρίπολη την Τετάρτη και εναντίον του Παναθηναϊκού το Σάββατο, κάτι που συνιστά σοβαρό πρόβλημα για τον προπονητή του Γιώργο Γεωργιάδη, δεδομένου πως θα λείψει έτσι κι αλλιώς και ο τιμωρημένος Ινσαουράλδε από τα παιχνίδια αυτά.
Οι πιθανότερες εναλλακτικές λύσεις για την κάλυψη του «ορφανού» πλέον κέντρου άμυνας στον ΠΑΟΚ για τους δύο εναπομείναντες αγώνες είναι αυτές των Τζαβέλλα και Κατσουράνη, που έχουν χρησιμοποιηθεί στις θέσεις αυτές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λαζόπουλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Σκάνδαλο που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε απ’ τη Νέα Δημοκρατία – Είναι η τέλεια ληστεία»
- «Απειλή ξένης λογοκρισίας»: Οι ΗΠΑ κατηγορούν την ΕΕ για ψηφιακό περιορισμό της ελευθερίας του λόγου
- Πιστεύουν οι Έλληνες στους εξωγήινους; Οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν!
- Βόλος: 15 συλλήψεις για κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, χρήματα και όπλα
- Οι συμβουλές του Μπερμπάτοφ στον Σέσκο
- Δολοφονίες, μυστήριο και περιθώριο: Ο Κόλιν Φερθ μπαίνει στο σκοτεινό Βερολίνο του μεσοπολέμου
