Μένει μέχρι… νεωτέρας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μόιες
Παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε από το πρωί, η Δευτέρα... φεύγει και ο Ντέιβιντ Μόιες... παραμένει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον, αφού ο Σκοτσέζος τεχνικός έχει χάσει και τους τελευταίους υποστηρικτές του στο «Ολντ Τράφορντ». Εκπρόσωπος του αγγλικού συλλόγου δήλωσε πριν λίγο στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ο Μόιες δεν έχει απολυθεί, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση αν ο πρώην προπονητής της Εβερτον θα... βγάλει τη σεζόν στους «μπέμπηδες».
Παρά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε από το πρωί, η Δευτέρα… φεύγει και ο Ντέιβιντ Μόιες… παραμένει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον, αφού ο Σκοτσέζος τεχνικός έχει χάσει και τους τελευταίους υποστηρικτές του στο «Ολντ Τράφορντ». Εκπρόσωπος του αγγλικού συλλόγου δήλωσε πριν λίγο στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι ο Μόιες δεν έχει απολυθεί, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση αν ο πρώην προπονητής της Εβερτον θα… βγάλει τη σεζόν στους «μπέμπηδες».
Η χθεσινή ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Εβερτον (2-0) την άφησε και μαθηματικά εκτός της πρώτης τετράδας της πρέμιερ λιγκ και άρα εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πιθανότατα οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα αγωνιστούν καθόλου την επόμενη χρονιά στην Ευρώπη.
Η απομάκρυνση του 50χρονου Μόιες είναι θέμα χρόνου, με τις εταιρείες στοιχημάτων να μη δέχονται πλέον πονταρίσματα για την παραμονή του και να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη λίστα των πιθανών διαδόχων του, όπου ξεχωρίζουν τα ονόματα των Ντιέγκο Σιμεόνε, Γιούργκεν Κλοπ και Λουίς Φαν Γκάαλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)






















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)




















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442