Ο ΠΑΟ διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης του Μπαϊράμι
Ο Παναθηναϊκός διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον Εμίρ Μπαϊράμι να βρίσκεται κοντά στην έξοδο από την ομάδα. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ο Σουηδός μέσος των Πρασίνων, αναζητά το μέλλον του σε άλλη ομάδα αφού δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ φέτος.
Ο Παναθηναϊκός διέψευσε τα σενάρια που θέλουν τον Εμίρ Μπαϊράμι να βρίσκεται κοντά στην έξοδο από την ομάδα.
Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ο Σουηδός μέσος των Πρασίνων, αναζητά το μέλλον του σε άλλη ομάδα αφού δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ φέτος.
«Ο Μπαϊράμι έχει τέσσερα χρόνια συμβόλαιο και όχι απλά δεν έχει τεθεί κανένα θέμα διακοπής της συνεργασίας μαζί του, αλλά αντιθέτως σε πρόσφατη κουβέντα που έγινε με τον παίκτη του τονίστηκε ότι τον περιμένουμε μαζί μας τη νέα χρονιά και δεν υπάρχει η παραμικρή αρνητική σκέψη και αμφιβολία γι’ αυτόν» τόνισαν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Και προσέθεσαν: «Οι συνθήκες, έτσι όπως διαμορφώθηκαν φέτος για τον Εμίρ, δεν βοήθησαν να αξιολογηθεί και ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να του δώσει όλο το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται για να γυρίσει κοντά μας δυνατός και να δώσει αυτά που πιστεύουμε ότι μπορεί. Ως εκ τούτου οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται για τον παίκτη δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και τις προθέσεις μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΠΘ: Κατατέθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ για τα επεισόδια – «Οποιαδήποτε εκδήλωση θα πραγματοποιείται κατόπιν άδειας»
- «Σειρήνες» από το Ολντ Τράφορντ καλούν τον ΜακΆλιστερ
- Ιράν: Η Τεχεράνη πιστεύει ότι η θέση των ΗΠΑ στο ζήτημα των πυρηνικών έχει γίνει πιο «ρεαλιστική»
- Στο έλεος της κακοκαιρίας Χίος, Λήμνος και Κατάκολο – Ζημιές και προβλήματα σε πολλές περιοχές
- Στη Βουλή η ΚΕΔΕ: Στρατηγικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας
- Σκόπελος: Αυτό το ελληνικό νησί είναι μεταξύ των κορυφαίων προορισμών του κόσμου για «slow travel»


