Ο Πραντέλι ως το 2016 στον πάγκο της Ιταλίας, σύμφωνα με το ANSA
Σε συμφωνία για τη διετή επέκταση της συνεργασίας τους έφτασαν η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) και ο Τσέζαρε Πραντέλι, όπως μετέδωσε την Δευτέρα το πρακτορείο ειδήσεων της γειτονικής χώρας (ANSA). Το ρεπορτάζ, που επικαλείται πηγή προσκείμενη στην ομοσπονδία, αναφέρει ότι οι δύο πλευρές επρόκειτο να υπογράψουν τα σχετικά συμβόλαια στις επόμενες εβδομάδες κι έτσι ο Πραντέλι θα καθοδηγεί την εθνική ομάδα της Ιταλίας μέχρι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016.
Σε συμφωνία για τη διετή επέκταση της συνεργασίας τους έφτασαν η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) και ο Τσέζαρε Πραντέλι, όπως μετέδωσε την Δευτέρα το πρακτορείο ειδήσεων της γειτονικής χώρας (ANSA).
Το ρεπορτάζ, που επικαλείται πηγή προσκείμενη στην ομοσπονδία, αναφέρει ότι οι δύο πλευρές επρόκειτο να υπογράψουν τα σχετικά συμβόλαια στις επόμενες εβδομάδες κι έτσι ο Πραντέλι θα καθοδηγεί την εθνική ομάδα της Ιταλίας μέχρι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016. Πριν από λίγο καιρό είχε βγει προς τα έξω ότι ο Πραντέλι θα έφευγε από τον πάγκο των «ατζούρι» μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Ο 56χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της εθνικής Ιταλίας το 2010 και οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον τελικό του Euro 2012. Στην καριέρα του ως παίκτης αγωνίστηκε με τις Κρεμονέζε, Αταλάντα και Γιουβέντους, ενώ ξεκίνησε την προπονητική ως υπεύθυνος των ακαδημιών της Αταλάντα το 1990. Στη συνέχεια εργάστηκε στις Λέτσε, Βερόνα, Βενέτσια, Πάρμα, Ρόμα και Φιορεντίνα, πριν αναλάβει την εθνική ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπανγκλαντές: Το BNP κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενο ριζικές αλλαγές – Συγχαρητήρια μηνύματα από ΗΠΑ και Ινδία
- Η προπόνηση που πάει την απώλεια βάρους σε άλλο επίπεδο
- Υεμένη: Καταδίκη για παραβίαση εγκαταστάσεων του ΟΗΕ στη Σαναά στο Συμβούλιο Ασφαλείας – Τι ζήτησε η Ελλάδα
- Συνεχίζει να καλπάζει ο πληθωρισμός: Γιατί «χτυπάει» περισσότερο την Ελλάδα
- Συνταγή: Quesadilla με γύρο κοτόπουλο
- Ο κομματικός Τασούλας και ο υπερθεσμικός Τσίπρας

