Τα κατάφεραν και πέρασαν στα ημιτελικά οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ στο διεθνές τουρνουά τένις Ιντιαν Γουέλς, που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το φετινό τουρνουά χαρακτηρίστηκε από τις μεγάλες εκπλήξεις, καθώς τόσο το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ράφα Ναδάλ, όσο και οι Στάνισλας Βαβρίνκα και Αντι Μάρεϊ αποκλείστηκαν στους πρώτους γύρους. Ο Τζόκοβιτς (Νο 2 στον κόσμο) νίκησε με 2-1 (1-6, 6-2, 6-3) τον Κροάτη, Μάριν Τσίλιτς (Νο 24), και προκρίθηκε στα ημιτελικά, ενώ ο Φέντερερ (Νο 7) επικράτησε με 2-0 (6-4, 6-4) του Γερμανού, Τόμι Χάας (Νο 11).
Πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση, η Ελλάδα επικράτησε της Ιταλίας με 15-13 και είναι στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για τρίτη φορά στην ιστορία της.
Όντεντ Κάτας και Γουίλ Ρέιμαν μίλησαν για το παιχνίδι της Μακάμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (20/1, 19:15) και εκθείασαν τις δυνατότητες των ερυθρόλευκων ως ομάδα.
Ο Λεβαδειακός πέρασε σαν… σίφουνας από το Αγρίνιο και συνεχίζει την ξέφρενη κούρσα του στο πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας εννιά βαθμούς από τον πέμπτο Παναθηναϊκό