Με Βίτορ, αλλά χωρίς Μαντούρο ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να επιλέγει τους 18 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Η ευχάριστη είδηση έρχεται από τον Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή μετά από μεγάλο διάστημα, ενώ εκτός έμεινε ο Χέντβιχες Μαντούρο, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Μαζί του εκτός τέθηκαν και οι Ολίσε και Σπυρόπουλος.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να επιλέγει τους 18 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή.
Η ευχάριστη είδηση έρχεται από τον Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή μετά από μεγάλο διάστημα, ενώ εκτός έμεινε ο Χέντβιχες Μαντούρο, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Μαζί του εκτός τέθηκαν και οι Ολίσε και Σπυρόπουλος.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός πήρε μαζί τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Γεωργιάδη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Χούσεν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H Eμμανουέλα Κατζουράκη χάλκινη στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου

