Δυο γκολ σημείωσε στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Φούλαμ την Τετάρτη ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος πήρε μέρος στον αγώνα με την U21 (κάτω των 21 ετών), η οποία επικράτησε με 5-3 την αντίστοιχη ομάδα της Άστον Βίλα στο Μπόντιμουρ Χεθ.

Ο διεθνής επιθετικός έστειλε… μήνυμα στον προπονητή του, Ρενέ Μόλενστιν ότι είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ αν και έμεινε εκτός αποστολής για τον αποψινό αγώνα με τη Λίβερπου που θα δώσει η πρώτη ομάδα της Φούλαμ.

Ο Μήτρογλου άνοιξε το σκορ με σουτ από τα 15 μέτρα στο 19′ και τέσσερα λεπτά αργότερα, με καταπληκτικό τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Πριν κλείσει το ημίχρονο και με το σκορ στο 2-2, ο Μήτρογλου είχε δοκάρι, ενώ έχασε και μία ακόμη ευκαιρία να κάνει το χατ-τρικ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ