Ο Γιαπλές ως το καλοκαίρι στον πάγκο του Ίκαρου
Ο Θανάσης Γιαπλές είναι από τη Δευτέρα και επισήμως ο νέος προπονητής του Ίκαρου Χαλκίδας, ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Ο πρώην προπονητής του ΑΓΟ Ρεθύμνου, θα αντικαταστήσει τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Ίκαρο το περασμένο Σάββατο. Παράλληλα, ο Ίκαρος ανακοίνωσε και την απόκτηση του Άντονι Ρόμπερτσον.
Ο Θανάσης Γιαπλές είναι από τη Δευτέρα και επισήμως ο νέος προπονητής του Ίκαρου Χαλκίδας, ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Ο πρώην προπονητής του ΑΓΟ Ρεθύμνου, θα αντικαταστήσει τον Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Ίκαρο το περασμένο Σάββατο.
Παράλληλα, ο Ίκαρος ανακοίνωσε και την απόκτηση του Άντονι Ρόμπερτσον.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο Ίκαρος Χαλκίδας LUCY HOTEL ανακοινώνει την πρόσληψη του Θανάση Γιαπλέ. Ο 44χρονος τεχνικός συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/2) με τη διοικούσα επιτροπή της ομάδας και συμφώνησε να βρίσκεται στο τιμόνι του Ικάρου ως το τέλος της περιόδου 2014-15.
Ο Χαλκιδαίος τεχνικός έκανε την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Κανήθου μερικές ώρες αργότερα και στις 16.00 το απόγευμα της Τρίτης (11/2) θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.
Στη διάθεση του Θανάση Γιαπλέ είναι ο Άντονι Ρόμπερσον (31-1,88), ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του και αποτελεί επισήμως στέλεχος του Ικάρου Χαλκίδας LUCY HOTEL».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στις… πλάτες του Λαουτάρο
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – «Θα απαντήσουμε»
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη
- Συρία: Υπό στρατιωτική φύλαξη ομαδικός τάφος της εποχής Άσαντ – Ποινική έρευνα σε εξέλιξη
- ΚΚΕ: Οι αγρότες έχουν μαζί τους το δίκιο και την αλληλεγγύη του λαού
- Η διαμάχη για την περιουσία της Μπριζίτ Μπαρντό – Ο γιος της διεκδικεί 65 εκατ. ευρώ από την Animal Foundation



