Σκηνικό ταινίας πορνό έγινε μέρα μεσημέρι πανεπιστήμιο της Βρετανίας
Στα δικαστήρια θα λύσουν όπως φαίνεται τις διαφορές τους ένας παραγωγός ταινιών πορνό και η διοίκηση του University of the West of England στο Μπρίστολ. Στους διδάσκοντες του Ιδρύματος έφτασαν καταγγελίες ότι ο παραγωγός χρησιμοποίησε τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου για να γυρίσει σκηνές από αισθησιακή ταινία. Μέρα μεσημέρι.
Στα δικαστήρια θα λύσουν όπως φαίνεται τις διαφορές τους ένας παραγωγός ταινιών πορνό και η διοίκηση του University of the West of England στο Μπρίστολ.
Στους διδάσκοντες του Ιδρύματος έφτασαν καταγγελίες ότι ο παραγωγός χρησιμοποίησε τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου για να γυρίσει σκηνές από αισθησιακή ταινία. Μέρα μεσημέρι.
Όλα έγιναν σε φοιτητική εστία εντός του Πανεπιστημίου, μάλιστα το σενάριο της ταινίας ταίριαζε με τον χώρο, αφού η πρωταγωνίστρια υποτίθεται ότι ήταν φοιτήτρια ψυχολογίας.
«Λυπάμαι ειλικρινά που το πανεπιστήμιο χρησιμοποιήθηκε κατά αυτό τον τρόπο και μάλιστα από κάποιον που δεν έχει καμία σχέση με την φοιτητική κοινότητα. Είναι εντελώς λάθος το μήνυμα που περνά για το ρόλο και την αποστολή του Πανεπιστημίου» δήλωσε εκπρόσωπός του.
Αλλη άποψη έχει ο παραγωγός των ταινιών, υποστηρίζοντας ότι δεν καταπάτησε κανένα νόμο. «Δεν χρησιμοποίησα εσωτερικούς χώρους, οι εξωτερικοί χώροι είναι δημόσιοι» δήλωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στις… πλάτες του Λαουτάρο
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – «Θα απαντήσουμε»
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη
- Συρία: Υπό στρατιωτική φύλαξη ομαδικός τάφος της εποχής Άσαντ – Ποινική έρευνα σε εξέλιξη
- ΚΚΕ: Οι αγρότες έχουν μαζί τους το δίκιο και την αλληλεγγύη του λαού
- Η διαμάχη για την περιουσία της Μπριζίτ Μπαρντό – Ο γιος της διεκδικεί 65 εκατ. ευρώ από την Animal Foundation







