«Δεν μπορώ να περιμένω» είπε ο Μαντούρο για ΠΑΟΚ
Ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Χέντβιγκες Μαντούρο. Ο Ολλανδός μέσος θα περάσει σήμερα από το δεύτερο μέρος των ιατρικών εξετάσεων από τους γιατρούς του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια, αν όλα είναι καθαρά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον «δικέφαλο» του Βορρά.
Ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Χέντβιγκες Μαντούρο.
Ο Ολλανδός μέσος θα περάσει σήμερα από το δεύτερο μέρος των ιατρικών εξετάσεων από τους γιατρούς του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια, αν όλα είναι καθαρά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον «δικέφαλο» του Βορρά.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή. Τώρα θα μπορώ ξανά να αγωνίζομαι και αυτό είναι πολύ καλό για μένα.
»Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος με μεγάλες φιλοδοξίες στην Ελλάδα και συμμετέχει στο Europa League. Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσω προπονήσεις και… δεν μπορώ να περιμένω», δήλωσε ο Ολλανδός μεσοαμυντικός μιλώντας στην «Algemeen Dagblad».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανάπτυξη με ημερομηνία λήξης
- Μπαρτσελόνα: 59 % «όχι» στον Λεβαντόφσκι
- «Ανάσες» στο εμπόριο: Ποιοι κέρδισαν στη μάχη του εορταστικού τζίρου
- Ουκρανία: «Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν…» – Τα βασικά συμπεράσματα από τη συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι
- «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν»: Το νέο έργο του Ανέστη Αζά, στο Θέατρο Προσκήνιο
- Νεκρός εντοπίστηκε ένας εκ των τεσσάρων αγνοουμένων μεταναστών στη Σάμο



